Andělé
Legendy
​ Anděly vidíme jako nebeské bytosti, které by měli nějakým způsobem chránit a hlídat jakousi rovnováhu na povrchu země. Všechny odchycené subjekty, které byli ohledně této rasy tázáni odpověděli v rámci možností stejně. Andělé mají být "čisté bytosti".
Zástupce této rasy se nám nepodařilo doposud ulovit. Co více, ani subjekty které byly podrobeny výslechu se s tímto druhem nikdy nesetkaly. Jedinců této rady je tedy neskutečně málo. A cokoli na této stránce je je čerpání z bludů a legend nadpřirozených.

Většina andělů co po světě chodí jsou padlí andělé, kteří nemají prakticky žádné vzpomínky na to, co jako nebeští tvorové zažívali.
Velice malý počet andělů kteří se octnou na povrchu země mají stále křídla. Takové bytosti jsou vysoce ceněné. Jelikož andělské peří je vyhledávaným artefaktem u nekromantů. Jejich krev je mezi nadpřirozenými ceněná jako droga a silné afrodiziakum. U vampírů a upírů má navozovat pocity euforie, štěstí. Z toho co víme, mají andělé velice silný, "sladký" pach připomínající květy šeříku. Jejich krev má být nasládlá a upírům dává neskutečnou sílu. Upír pravidelně krmený krví anděla by dle toho měl být později silnější než vampíři.

Schopnosti
​ Tyto bytosti by měly oplývat silnou schopností léčení. Léčit mohou však jen ostatní osoby. Sami jsou velice zranitelní. Rychlost léčení se odvíjí od toho jak velké zranění je. Škrábance, zlomený nos, natržený ret a podobně dokáží vyléčit v rámci několika minut. Těžší zranění, jako vnitřní krvácení, zranění mozku a zlomeniny zaberou více času. A především anděla silně vyčerpají.
Velkou výhodou proti vampům je schopnost ovládat světlo. Jsou schopni vytvořit bílá světelná tělesa, nechat z části jejich těla světlo vyzařovat a případně dokáží i v místnosti kde je světla až příliš, světlo ztlumit. Tato schopnost je chrání před upíry a vampíry, jelikož to na ně působí úplně stejně jako sluneční světlo.

Andělské peří
​ Cenný artefakt, používá se jak v bílé tak černé magii. V bílé magii většinou jako součást léčivých amuletů, rituálů na pomoc při početí dítěte a podobně.
Andělské peří se dá využít místo obětí při rituálech černé magie.
Andělské peří je vzácné a na černém trhu nadpřirozených je ceněno v astronomických částkách.
Poznámka: Andělské peři zkouší někteří zaměňovat za labutí brka. Není ale těžké zjistit rozdíl, zvlášť pokud jste nadpřirozený s dobrým čichem. Viz výše.

Padlí andělé
​ Padlí andělé... Jednoduše tvorové co porušili některé z pravidel, které jim vyšší síly uložily. Z toho co víme, jsou tihle tvorové těžší na najití než klasičtí andělé. Padlí se prakticky stávají lidmi. Nevýrazný pach, nemají křídla. Krev je stále něco jiného než krev běžných nadpřirozených, ale rozhodně nemá tak výraznou chuť ani účinky. I tak jsou mezi nadpřirozenými poměrně ceněni. Zůstává jim schopnost ovládání světla i léčitelství.

Nejsou známé žádné slabiny. Podle výslechů ulovených subjektů mají andělé mít stejně velkou sílu jako lidé a být i stejně zranitelní.

Poznámky
- Dlouhověcí jsou jak andělé tak i padlí.
- Ovládají světlo.
- Jsou neplodní(neznáme žádné případy křížení).
- Léčitelské schopnosti


Dr. Maxwell Gordon