Co jsou zač?
​ Jedná se o velice starou rasu, takže jedinci které potkáte v dnešní době budou pravděpodobně staré minimálně kolem pěti set let. Oproti starším dobám jich je mnohem méně, hlavně proto, že během vyvražďování čarodějnic přišlo i na ně.
Někdo je má za vymřelý druh, případně za mýtus a nevěří tomu, že by se někdo takový mohl procházet kolem nich.
Succuba je ženský rod pro tuto rasu. Mužským příslušníkům rasy se říká inccubusové. Dále budou ale zmiňováni jen jako succuby.

Vznik
​ Succubou se můžete pouze narodit. Pokud otěhotní succuba s inccubusem, narodí se další succuba či inccubus. Pokud inccubus oplodní člověka(nebo je succuba oplodněna člověkem) nebo inkvizitora, magiana či médium, narodí se polodémon. V případě, že succuba otěhotní s jinou rasou, nebo inccubus oplodní jinou rasu se narodí dítě s rasou příslušnou druhému rodiči, ať už se jedná o vlkodlaka, ifrita nebo kočkodlaka.
Bohužel, i když se už succuba narodí, není jisté že se dožije dospělosti. Může se taky stát, že dítě skončí odložené někde u popelnic nebo přenecháno vlkům, neboť succuby většinou postrádají mateřské pudy, ne jako většina matek jiných ras. Je jim jedno, co se s jejich potomky stane.

Krmení
​ Succuby a inccubusové se živí sexuální energii jiných tvorů, ať už lidí nebo nadpřirozených, aby pro ně byl "lov" lehčí, mají na to přímo uzpůsobené schopnosti. Pokud se jim ale i přes jejich přirozené charisma nedovede dosáhnout svého, mají tendence být dost agresivní. Přímo u inccubusů není nic zvláštního, když svoji oběť získají klidně i násilím.
Succuby a inccubové se mohou živit i jeden z druhého. Často tedy narazíte na succuby které žijí v páru s dalším druhem jejich rasy, aniž by nějak ovlivňovali a ohrožovali okolí.
Často se stává, že succuby prostě nemají dost a tyto postelové radovánky se pro nebohou oběť stanou utrpením. Proč? Inu..řekněme jen, že z něj succuba/inccubus vycucají naprosté maximum. Což může vést klidně i k totálnímu kolapsu nebo minimálně delšímu šlofíčku.

Schopnosti
​ Aby se lehce dostaly ke své “kořisti,“ mají schopnost ovlivňování. Dokážou si pohrát s pocity a náladou ostatních, jak jen sami chtějí. Pochopitelně něco takového nefunguje, když daná oběť bude x kilometrů daleko. Musí být poblíž. Díky tomu se člověk cítí bezpečně, v klidu a příjemně. Myslí si, že jim vůbec nic nehrozí, jenže opak je pravdou. Toto se může odvíjet samozřejmě i od síly a povahového rozložení, ve kterém se oběť nachází. Sami na pohled vypadají přitažlivě, sympaticky a srší z nich pozitivní energie. Mimo tohoto mají velice dobrý čich, rychlou regeneraci a fyzickou silou se rovnají ifritům či měňavcům. Zvládnou také vyléčit zranění a utlumit bolest ostatních. S vnímáním teploty jsou na tom podobně jako polodémoni. Zároveň mají prudce jedovatou krev, takže upírům není radno do nich kousat.
Mají velice odolná těla a silnou kůži.

DR
- Nemoc která se u lidí ani jiných nadpřirozených neprojevuje. Pro succuby je ale nadmíru nepříjemná.
- V těle přenašeče zůstává nanejvýše tři dny.
- Ve zkratce se dá popsat podobně jako svrab křížený syfilidou.
- DR je zkratka pro Smrtící vyrážku - Deadly rash.
- Přenáší se při pohlavním styku či slinami.
- Několik tipů:
- D: Prakticky jen vyrážka která brzy zmizí sama. Doprovází ji vřídky na tříslech a obličeji.
- E: Nepříjemné vřídky se dělají i po zbytku těla.
- F: Nejsilnější forma může být životu nebezpečná. Zprvu se jeví jako tip E, ale časem se začne vyrážka zhoršovat a zasahovat pod kůži. Pokud se včas neléčí, začne ze zasaženého vyloženě opadávat maso. Pokud ani takhle není nemoc řešená, může trvale poškodit kosti.
- Příznaky:
- Hnisavé vředy na slabinách, krku a po obličeji. Při tipu E a F jsou vředy po celém těle.
- Svrbění po celém těle, někdy vyrážky podobné silnému ekzému.
- Silně oslabené regenerace. Při tipu F regenerace nefunguje vůbec.
- V pozdějších stádiích při F jsou příznaky mnohem horší - poškozená tkáň i kosti.
- Tip F po pár týdnech provází i silná horečka.
- Léčba:
- Na tip D a E zabírají klasické protizánětlivé masti které dokáže nemocný sehnat i v lékárně.
- V případě že máte smůlu a vyskytl se u vás tip F, je třeba najít něco co vám pomůže posílit regeneraci(nejlépe opět najít bylinkáře). Mazání stejnou mastí jako tip D a E dokáže prodloužit dobu po kterou se nemoc vyvíjí, máte tedy více času než to začne být hodně ošklivé.
- Healer vám může pomoci získat více času, ale nemoci vás nezbaví, jen zpomalí průběh nebo vás vrátí o pár stádií zpět. Poté se musíte nadále léčit mastěmi a jednoduše to přečkat.
- Postup nemoci:
- D a E:
- První dny se ukáže svrbění po těle, přibližně do týdne se ukáží vředy. Při pravidelném podávání mastí není problém se nemoci zbavit do dvou týdnů.
- F:
1. Přibližně první týden se jeví jako houževnatější tip D.
2. Po týdnu se začnou ukazovat vřídky, cca pět dní po ukázání prvního máte vředy i po zbytku těla. Nejvíce po tříslech a obličeji.
3. Ukazuje se hnisavá, zánětlivá vyrážka. Nemoc napadá tkáň.
4. Po čtyřech týdnech bez léčení začínáte ztrácet první kousky tkáně.
5. Po šesti týdnech bez léčení jsou napadeny kosti. Na dotek působí jako mokrý karton. Po té co se začnou měnit kosti má succuba opravdu málo času. Díky napadení kostí není nakažený schopen pohybu.
6. Jelikož nefunguje regenerace, většinou zůstane nakažený ležet většinu času při posledních dnech někde zapomenutý a sám a umírá ve velkých bolestech.

Slabiny a zabití
Aby succuby dokázaly přežít, potřebují dostatek kontaktu s jinými tvory. Takže pokud se succuby chcete zbavit tak ji jednoduše hoďte do izolace na pár týdnů a čekejte. Když zeslábnou tak nezmohou prakticky nic, a pro případného útočníka je pak velice lehké se démona zbavit. Jinak proti nim stejně jako na většinu dalších nadpřirozených dobře působí stříbro, a rány po něm se špatně hojí. Zvláště účinný je na ně také oheň.


Dr. Maxwell Gordon