Ophelia Crane
Ophelia Crane

Povaha
Opheliina povaha by se dala shrnout tím, že je po všech stránkách špatný kandidát na to být médium; jenže osud je svině a na médium se kandidovat nemusí, což znamená, že tahle neempatická, věčně nasraná a unavená mrcha musí víceméně na denní bázi řešit to, že se na ní nalepila další zoufalá duše, která potřebuje nejen pomoct, ale často i utěšit - zkrátka jeden hnus větší než druhý. Kupodivu je Ophelia však celkem extrovertní a doma moc času netráví; pokud se zrovna nekamarádí s feťáky, tak vymetá jakoukoli díru, kde jí nalijí alkohol který se dá vypít bez větších úhon na zdraví. Bližších přátel moc nemá, stejně tak ani romantických partnerů, a když už se s někým sblíží, moc dlouho to nevydrží - zhruba tři zaskotačení v posteli, než jeden druhého omrzí, případně naserou do běla a okamžitě rozejdou. Na majetku jí moc nezáleží, možná proto, že skoro žádný nemá - práci se nikdy neobtěžovala si hledat, takže tak nějak spoléhá na "kapesné" od svého tatíka, které jí většinou vydrží tak dvě hodiny, občas i den, když výjimečně nejde ven.

Minulost
Její minulost není nijak extra tragická; přesně tak, za to, že je protivná jako prdel, nemůže žádné děsivé trauma a zlomení srdce; asi jenom špatné geny, nebo tak něco. Když už se bavíme o genech, zná jen svého otce; máma buďto hodila čáru po tom, co se jí narodilo dítě a do bytu se začaly stahovat duše a vyhazovat jim pojistky, (protože sice cítily přítomnost média a chtěly pozornost, ale už nevycítily to, že médium má jen jeden zub a plenu a opravdu těžko jim pomůže), nebo rovnou radši umřela, to se drahá Ophelia nedozvěděla, protože jejímu otci bylo trapné o tom mluvit, a jí se zase bylo trapné ptát; "Hej, tati, víš jak mají ostatní děcka mámu? Noooo..." - na takovou diskuzi se skutečně za celých 19 let ještě necítila a nemyslí si, že tomu kdy bude jinak. (Se zbytkem rodiny se nestýká, protože co jí je po nějaké babce z pátého kolene, otec jí stačí a to se s ním ani pořádně nezdraví.) V dětství jí někdo neubližoval, vyrostla relativně normálně, když pomineme neustálé otravování ze záhrobí, které jí však nijak extra nepoznamenalo, vzhledem k tomu že s ním žila od malička (nebo možná kvůli té snížené empatii?), a naučila se jej převážně ignorovat podobně jako pop-up reklamy na internetu.

Vzhled
Je bledá a celkem hubená, nedalo by se však říct, že bojuje s podvýživou, má blond vlasy, které si stříhá výhradně sama, takže to vypadá velice zajímavě; ten fakt, že se češe jen když se jí zachce (což nebývá moc často) tomu taky nepomáhá. Oblečení nosí zrovna co jí přijde pod ruku, většinou jsou to nějaké vytahané svetry a kalhoty, u kterých není schopná zaručit, že nejsou zrovna jejího otce. Po matce jí také zůstalo nějaké oblečení, ale vzhledem k tomu, že její matka byla údajně docela milfka a ona je naopak zase prkno, na ní poděděné šaty a trička tak trochu visí, stylem že má výstřih na břiše - tudíž je moc často nenosí.

Majetek
Telefon, kapesní nůž, peněženka s drobnými a doklady, teoreticky i byt, i když je oficiální vlastník její otec.

1