Elise Grace
Elise Grace

Povaha
Elise se snaží chovat klidně a s rozumem. Konflikty se většinou snaží vyřešit slovy, než aby došlo k nepříjemné zápletce. Má poměrně velkou disciplínu a má pevný režim, který dodržuje. Elise je submisivní, poměrně mírná a milá. V diskuzích si ráda vyslechne všechny názory, než dojde k závěru. Je velice loajální a poměrně vážná. Již od raného věku miluje zbraně a vše spjaté s nimi. Je otevřená a přátelská, dokáže navazovat kontakt absolutně s každým a málo kdy si své myšlenky nechává pro sebe. Velice často vypráví nevhodné a často velice černé vtipy. Občas si taky neodpustí provokování a rýpání. Jediný typ lidí, který nemůže vystát jsou lháři a manipulátoři, které velmi snadno prokoukne. Elise má strach z upírů a vampírů a nedokáže ustát odebrání krve. Při takových událostí se nejčastěji dokáže i zhroutit. Elise se občas však chová bezohledně vůči svému okolí. Po večerech si ráda dá alkohol. Elise tvrdí, že na alkoholu není závislá, ale okolí si většinou myslí něco jiného. Elise je masožrout a nikdy by se dobrovolně nemohla stát vegetariánem.

Minulost
Elise se narodila 29.12 do rodiny lovců v městečku Minew v Kanadě. Po několika letech od jejího narození se její rodiče přidali do Inkvizice jako lovci. Elise měla již od dětství ráda zvířata, ráda se o ně starala a ráda chodila na lov s jejíma rodičema. Také ráda zkoušela různé věci, jak od vyrábění ze dřeva, šití, střelbu s lukem no.. prostě toho bylo hodně. Dětství měla normální, měla jen pár věrných přátel. Ve škole byla průměrná a moc ji nelákalo studovat dále. Již od raného dětství byla vychovávaná jako budoucí lovec. Po dovršení plnoletosti si hned udělala zbrojní průkaz, kvůli její zálibě ve zbraních. Elise se povedlo najít práci hlídače, kterou měla poměrně ráda. Ve svém volném času se poté začala věnovat mysliveckému klubu a restauraci jejích rodičů. Myslivectví a střelba je její zálibou až doteď. Jednoho dne, když přišla domů tak zjistila od člena Inkvizice, že její rodiče zemřeli při boji s upíry na jedné z akci Inkvizice. Po této události neváhala a rozhodla se přidat k Inkvizici, aby vymýtila tyto bytosti, které zabili její rodiče.

Vzhled
Elise má štíhlou vyšší postavu o výšce zhruba 175cm. Elise má delší hnědo blonďaté balayage. Při chladných dnech nosí často dlouhý černý kabát. Nejraději nosí kanady, černé kalhoty a krátké tričko.

Proměna
Jestřáb lesní

FC
Natalia Fadeev

Majetek
Myslivna na okraji Minew, Nissan Patrol Y60, útočná puška H&K HK416 v CQB provedení, samopal CZ Scorpion Evo 3 A1, odstřelovací puška Remington Model 700, pistole CZ P-10 C, taktická MOLLE vesta v olivovém provedení s balistickými pláty

5