Alice Mary Dante
Alice Mary Dante

Povaha
Alice na první pohled vypadá jako normální žena, která se ráda usmívá a je přátelská. Opravdu taková do jisté míry je. Nikdy nezkazí legraci, hlavně pokud se baví ona. Chová se jako běžný občan města a působí nenápadně. V jádru je to ale mrcha, které je všechno jedno. Klidně se bude několik hodin trpělivě dívat na to, jak hoříte a nehne ani brvou, pokud jste ji naštvali. Ve špatném rozpoložení uřkne dlouholetého souseda, jen protože se na ní blbě podívá a pak si úsměvem koupí sušenky od skautek. Má ráda na vrh a nesnáší překvapení, hlavně ta nemilá. Ráda si s ostatními hraje, ponouká je ke chtíči a miluje, když se nechají ovládat. Nenechá si vyhrožovat a pokud se o to někdo pokusí, nebo jí ublíží, pamatuje si to, aby mohla později vrátit úder plnou silou. Je pomstychtivá a někdy jedná trochu unáhleně. Víceméně se chová jak se patří, dokud nedostane impuls. Nesnáší debily a chudáky, kteří umí jen plakat. Celkově má problém s pocity ohledně lidí, které v sobě od jisté doby dusí. Pak stačí jen málo a je schopná vypálit město. Nemá morální zábrany a nikdy si nevyčítá nic co udělá.

Minulost
Narodila se ve Skotsku dvěma čarodějům-nekromantům, kteří prováděli rituály na tamní půdě. Lidé je vyhledávali, když jim zemřeli milované osoby, aby je vrátili zpátky do života. Ten netrval moc dlouho a většinou zemřeli společně s nimi, ale za to jim to riziko stálo. Alice se přirozeně učila od nich a už od útlého věku projevovala talent. Jako malá holčička oživovala zvířátka a hrála si s nimi v lese, dokud z nich nevyprchala magie. To byla její nejoblíbenější hra, kterou jí rodiče zakázali, protože tím děsila ty obyčejné malé zmetky, které jí akorát záviděli. Jednoho dne, proti nim farmář poštval obyvatele města.( Nechal si totiž oživit ženu, která zemřela při porodu.. ačkoliv ho varovali, žena ve smrtelné křeči udusila jejich dítě.) Vnikli do jejich domu, svázali je a dům zapálili. Alice tu noc trávila v lese na sběru bylin a když se vracela, viděla jen jak všichni oslavují smrt jejích rodičů u hořící změti prken. Nerozuměla tomu, proč jsou lidé tak zlý. Vždyť jim pomáhali, dělali co chtěli... Druhý den vyšla Alice na pole farmáře a oživila všechny ptáky, které postřílel, když se snažil obhájit úrodu. Prorazila jimi okna a nechala ho uklovat k smrti. Zjistila, že pomsta je krásný pocit a že lidmi opovrhuje. Nenávidí je. Toužila po tom být silnější a tak se rozhodla, že nějaký čas bude trávit v akademii. Tam taky nějakou dobu byla, jenže to nebylo ono, chtěla víc a bez limitů. Dozvěděla se o nekromantovi z Ruska a stala se jeho učednicí. V té době se začala zajímat i o voodoo, které měla jako svůj koníček. Bavilo jí vyrábět panenky a i když měli jen omezenou moc, kterou jim vtisklo zaklínadlo, způsobit někomu třeba bolehlav, úplně stačilo. Jakmile měla pocit, že se od něj nemá co učit, vydala se dál, do Kanady o které zaslechla, že je plná napřirozených.

Vzhled
Měří 170cm, je štíhlá, má černé vlasy a velké tmavě hnědé oči. Celkově vypadá vlídně. Nosí černé oblečení, na rukách má vytetované runy a symboly.

FC
Morena Baccarin

Majetek
Vlastní byt na okraji města, staré čarodějnické kroniky, almanachy, různé okultické svazky a kompletní sbírku seriálů a knih 'Sabrina, mladá čarodějnice'. Má černého koně ve stájích, který se jmenuje Áres.

Magie
Alice je čarodějka ovládající nekromacii, dokáže na nějaký čas oživit mrtvé. Drobná zvířata ve větším množství, člověka na krátkou chvíli, většinou v řádu minut. Na trvalou přeměnu potřebuje živou oběť a ne vždy se to podaří. Stále na sobě ale pracuje. Největší moc má ve chvíli, kdy pociťuje vztek. Jejím koníčkem je voodoo, které si přetvořila k obrazu svému. Dokáže přes něj škodit, ale ne nijak zásadně. Také ovládá oheň.

0